Käyttöehdot

Näitä toimitusehtoja sovelletaan PT-Import Oy:n ylläpitämässä verkkokaupassa osoitteessa ezydog.fi.

PT-Import Oy myy kulloinkin sen valikoimaan kuuluvia tuotteita täysi-ikäisille yksityishenkilöille (kuluttaja) sekä yrityksille ja organisaatioille (yritysasiakas).

PT-Import Oy:n toiminnassa noudatetaan Suomen Asiakkuusmarkkinointiliitto ry:n (ASML) Reilun Pelin Sääntöjä ja Sähköisen Kaupankäynnin Sääntöjä ja Kaupan keskusliiton sähköisen kuluttajakaupan pelisääntöjä sekä kuluttajakaupasta säädettyjä lakeja.

Tilaaminen

Asiakkaan on tilattava tuotteet tilausohjeiden mukaisesti ja ilmoitettava tilauksessa PT-Import Oy:n pyytämät oikeat ja täydelliset tiedot. Asiakas vastaa tietojen oikeellisuudesta.

Tilauksen tehdessään asiakas sitoutuu noudattamaan kulloinkin voimassaolevia toimitusehtoja.

Tilauksen jättämisen jälkeen PT-Import Oy ilmoittaa automaattisesti asiakkaalle sähköpostitse tilauksen vastaanottamisesta. Järjestelmän automaattisesti lähettämä viesti tilauksen vastaanottamisesta ei ole tilauksen vahvistus eikä se sido PT-Import Oy:tä.

Hinnat

Tuotteiden kulloinkin voimassaolevat hinnat ilmoitetaan tuotteiden esittelyn yhteydessä. Hinnat sisältävät arvonlisäveron.

Maksuehdot

Tilisiiro

Toimitus

Tilaukset toimitetaan vain Suomeen.

PT-Import Oy:n tuotteiden tilausten käsittelyaika on yleensä 1-2 työpäivää. Tämän lisäksi tulee ottaa huomioon postinkulun vaatima aika, johon myyjä ei voi vaikuttaa. Riippuen tilatun tuotteen varastotilanteesta saattaa toimitusaika olla pitempikin.

Tuotteiden tilaukset toimitetaan asiakkaalle ykkösluokan postissa postipakettina, ovellepakettina tai kirjeenä. Toimitusaika on keskimäärin 1-2 arkipäivää tilauksesta. Tilausvahvistus toimitetaan sähköpostitse. (Jos et saa tilausvahvistusta sähköpostiisi ota viipymättä yhteyttä asiakaspalveluun.)

Posti- ja toimituskulut verkkomaksulla ja tilisiirrolla tilatusta tuotetilauksesta 6.90 euroa, yli 50€ ostos ilman postikuluja (Mikäli asiakas palauttaa osan tuotteista ja tilaus jää alle 50€ vähennämme palautuksesta postikulujen arvon).

Peruutusoikeus

Kuluttajalla on oikeus peruuttaa tilauksensa ilmoittamalla siitä myyjälle tai palauttamalla tuote 30 päivän kuluessa vahvistuksen vastaanottamisesta.

Tuotteet pitää palauttaa peruutusilmoituksen jälkeen kahden viikon kuluessa. Palautettavan tuotteen tulee olla alkuperäispakkauksessa, ehjä ja käyttämätön. ( Tekstiilejä ja kenkiä saa sovittaa rikkomatta myynti pakkauksia) Tuote voidaan palauttaa meidän postisopimuksella, vähenämme palautuksesta postikulut. Sekä verkkomaksu- että tilisiirtotapauksissa rahat palautetaan suoraan asiakkaan ilmoittamalle tilille.

Tuotteen virhe

Viallisilla ja kuljetuksen aikana vahingoittuneilla tuotteilla on palautusoikeus.

Jos toimitettu tuote on vioittunut, asiakkaan tulee viipymättä tehdä kirjallinen virheilmoitus PT-Import:n verkkokaupalle ja palauttaa tuote asiakaspalautuksena postiin.

Asiakkaan tulee ilmoittaa virheilmoituksessaan, haluaako hän vastaavan tuotteen vioittuneen tilalle vai palauttaako hän virheellisen tuotteen ja haluaa maksupalautuksen. Maksunpalautusta varten asiakkaan tulee liittää palautukseen tilinumero.

Asiakaspalautus

Asiakaspalautusosoite:
PT-Import Oy

PL 167

01801, Klaukkala

asiakaspalvelu@pt-import.fi

Palautusasiakirjojen ja postin kuittikopion tai seurantanumeron säilyttäminen on asiakkaan vastuulla.

Takuu

Tuotteella voi olla erillinen valmistajan myöntämä takuu.

Toimitusehtojen voimassaolo

Nämä toimitusehdot tulevat voimaan 12.9.2015 ja ovat voimassa toistaiseksi.

PT-Import Oy:llä on oikeus tehdä muutoksia näihin toimitusehtoihin. Ehtomuutoksista ja uusista ehdoista tiedotetaan www-sivuilla. Ehtomuutokset tulevat asiakasta sitovaksi, kun uudet ehdot julkaistaan palveluun liittyvillä www-sivuilla. Asiakkaan, joka tekee tilauksia muutoksista ilmoittamisen jälkeen, katsotaan hyväksyneen muutokset.

Tilaukset toimitetaan vain Suomeen.

 

wabusiness template